Guider

Hur du löser problem med LG G4 Wi-Fi

LG G4 är en av de bästa smartphones som lanserades 2015, men att vara en av de bästa betyder inte att det är en enhet utan problem. Det har klagat på den här smarttelefonen, och en av de vanligaste handlar om Wi-Fi-problem. Användare rapporterade problem som att inte kunna ansluta till ett Wi-Fi-nätverk eller att anslutningen görs men det är för långsamt, så i princip är det som ingen anslutning alls. Låt oss se hur vi åtgärdar problem med LG G4 Wi-Fi.

Se även: Så här skickar du textmeddelanden, ringer och kontrollerar röstmeddelanden på Galaxy S6 Edge Plus medan du roaming internationellt

Hur du löser problem med LG G4 Wi-Fi

www.techtimes.com

Lösning nr 1: Glöm nätverket och ställ in anslutningen som ny

Glöm först Wi-Fi-nätverket. För att göra det, gå till Inställningar> Wi-Fi, hitta nätverket och håll ned det och tryck lätt på Glöm. När du är klar ställer du in anslutningen som ny.

Lösning nr 2: Starta om din LG G4 och din router

Nästa sak du bör prova är också ganska enkelt. Stäng bara av båda enheterna, din LG G4 och din router och slå på dem igen. Det fungerade för många.

Lösning nr 3: Uppdatera routerns firmware

Se till att routerns firmware är uppdaterad, för om det inte är kan det vara orsaken till att du inte kan ansluta till ett Wi-Fi-nätverk, eller så kan du ansluta men anslutningen är långsam. Hitta din routermodell och besök tillverkarens officiella webbplats för att hitta uppdateringen.

Lösning nr 4: Använd Wifi Analyzer

Du kan ladda ner och installera Wifi Analyzer-appen, den här appen är praktiskt eftersom den visar Wi-Fi-kanalerna runt dig. Använd appen för att hitta den kanal som inte är så trång för din trådlösa router.

Lösning nr 5: Fabriksåterställning

Fabriksåterställning används som sista utväg när du upplever problem med din smartphone. Säkerhetskopiera först dina filer. Gå till Inställningar> Personligt> Säkerhetskopiera och återställ. Markera rutorna Säkerhetskopiera mina data och automatisk återställning. Nästa sak är att trycka på Fabriksåterställning (och se till att alternativet att radera SD-kort INTE KONTROLLERAS). Klicka på Återställ telefon> Nästa> Ta bort alla> OK.

Bildkälla: smartdeviceplans.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found