Guider

Hur du åtgärdar "Tyvärr har galleriet slutat" fel på Samsung Galaxy S3

Om du står inför ett problem 'Galleri har slutat', oroa dig inte, för det här kan enkelt lösas. Detta är ett problem med applikationerna på din telefon och inget mer än det. Eftersom denna bugg oftast sker efter uppdateringen av enhetsprogramvaran tenderar majoriteten av användarna att tro att detta problem orsakas av firmware på telefonen, vilket inte alltid är fallet. 

I de flesta fall kan detta irriterande problem bero på att några av de skadade filerna som alltid är i beredskap väntar på deras godkännande. Det här är den mest tillrådliga åtgärden för dig att vidta för att övervinna detta problem som kan vara besvärligt för dig. Du ska ha både ditt cacheminne och all annan galleridata i din galleriapp för att din G alaxy S3 ska fungera perfekt.

De bästa möjliga sätten att fixa "Tyvärr har galleriet slutat" -fel på Samsung Galaxy S3 listas här.

Galleriet har slutat ”Fel på Samsung Galaxy S3

Hur du åtgärdar "Tyvärr har galleriet slutat" -fel på Samsung Galaxy S3

Metod 1: Rensa cache och data från galleriappen

Se även: Så här fixar du problem med långsam laddning på Galaxy S3

  • På startskärmen på din Galaxy S3 drar du ner meddelandefältet.
  • Navigera till din inställningsikon, som finns i det övre högra hörnet och välj ikonen Mer.
  • Du ska sedan gå till Application Manager och välja den.
  • Du kan sedan bläddra till vänster eller till och med till höger för att välja fliken Alla.
  • Flytta till avsnittet Galleri.
  • Tryck på Force Stop-knappen.
  • Välj rensa data och gå sedan till OK och klicka på den.
  • Du ska sedan gå till Cl ear cache och välja det.

När detta är gjort kommer din telefon att vara okej och kommer nu att fungera bra. Genom att följa dessa enkla steg kan man enkelt fixa “Tyvärr har Galleriet slutat” -felet på Samsung Galaxy S3. Det finns dock andra sätt att åtgärda problemet och om ovanstående metod inte fungerar för dig, gå till nästa metod.

Metod 2: Ta bort SD-kort

Ibland kan SD-kort vara orsaken till problemet. Om hårdvaran eller något av innehållet på SD-kortet är skadat och du försöker öppna, kopiera eller ta bort bilderna som finns på det externa SD-kortet kommer det att ge ett sådant problem då. Så vad du måste göra är att bara ta ut SD-kortet och kontrollera om problemet kvarstår eller om det försvinner. Om du inte står inför samma problem, är misstanken rätt. Så du måste spara bilderna i någon annan enhet, varefter du måste sätta in det externa kortet igen och formatera det.

Metod 3: Fabriksåterställning

Om alla andra processer inte löser problemet är fabriksåterställning det ultimata alternativet som återställer fabriksinställningarna tillsammans med att ta bort alla buggar som avbryter den normala driften i Galaxy S3. Men ta en säkerhetskopia först eftersom den här processen raderar allt.

När du är klar med säkerhetskopieringen går du till Inställningar> Säkerhetskopiering och återställning> Återställning av fabriksdata så startar enheten om.

www.androidpit.com

Det här är metoderna för att lösa galleriet har stoppat problemet på Galaxy S3, försök att följa dem en efter en och det hjälper dig att bli av med problemet med lätthet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found