Guider

Apples budgetdatum och specifikationer för iPhone XC

De flesta tekniska fans har antagit att Apple kommer att tillkännage sin trio av iPhones den 12 september under deras kommande hårdvaruevenemang.

Tillsammans med detta tillkännagivande kommer du att bli glada att höra att Apple kommer att lansera den största iPhone som någonsin tillverkats förutom den nuvarande iPhone X-efterträdaren med namnet iPhone Xs.

Lär känna trion av iPhones

Namnet på den största iPhone kan vara iPhone Xs Max enligt vissa läckor, men vi är säkra på att den kommer att mäta 6,5 ​​tum.

2014 lanserade Apple sin första större iPhone, 6-serien med namnet Plus och kanske företaget vill radera den anslutningen.

Förutom de två fantastiska telefonerna behöll Apple dock sitt fokus på en budgetenhet, och vi är glada att höra om det.

Denna budget kommer att likna triosyskonen på vissa sätt, till exempel kommer den att ha en helskärmsdesign, men för att sänka kostnaderna och sälja den till ett billigare pris kommer budgeten iPhone inte att vara utrustad med alla premium funktioner.

Enligt Macotakara, en publikation, kommer budgetenheten att kallas iPhone 9, och den kommer i ett stort antal färger som användarna kan välja mellan. IPhone 9 kommer i färger som svart, vit, ljus orange, blixtgul, elektrisk blå och taupe varianter.

När det gäller kostnadsbesparingar kommer iPhone 9 inte att vara utrustad med OLED-skärmen iPhone X fick oss vana vid , men med en LCD-skärm.

Marques Brownlee har lagt upp en video på sin YouTube-kanal som visar några prototyper av enheten, och det verkar som om det bara kommer att ha en kamerasensor jämfört med sina triokamrater.

Även om du hoppades på ett billigare pris som budgetperioden antyder, är iPhone 9 fortfarande en Apple-produkt och en iPhone, så i överensstämmelse med företagets prissättning tror vi inte att iPhone 9 kan vara billigare än 799 € (713,83 £ ).

Det priset är säkert reserverat för basmodellen med den minsta lagringsmängden vilket innebär att priset inte nådde allas förväntningar.

Baserat på information från TrendForce kommer iPhone 9 som kommer att mäta 6,1 tum i både 256 och 64 GB-modeller.

iPhone Xs Max och iPhone Xs kommer båda att vara utrustade med 4 GB RAM i motsats till iPhone 9 som bara har 3 GB.

iPhone 9 är på väg, och du kommer inte att vänta på för mycket för att se det priset med dina egna ögon.

Apple avslöjar erbjuder all information vi hoppats på

Cupertinos evenemang från den 12 september förväntas vara den dag då den amerikanska techjätten kommer att avslöja iPhone-familjen.

Du kommer med glädje att få reda på att Apple är värd för sitt Gather Round-evenemang den här veckan och många tekniska fans antar att höstens produkter kommer att pratas om. Förutom Apples vanliga lanseringar kan en serie med tre iPhones tillkännages: en större version av iPhone X, en uppdaterad och en billigare en utrustad med en LCD-skärm och mäter 6,1 tum. Enligt de senaste läckorna kan namnet ändras från iPhone 9 till iPhone XC.

Alla har analyserat Apples traditionella namnkonventioner, inklusive kineser som kom med en marknadsföringspresentation som har flög runt Kinas sociala medier Weibo (via Macotakara och 9to5Mac). Presentationen antyder att de nya enheterna kommer att heta iPhone Xs, iPhone XC och iPhone XS Plus. Kineser vet redan priserna, enligt 9to5Mac kommer iPhone XS Plus att säljas till priset av $ 1000, iPhone XS till $ 900 och den mest efterlängtade budgeten iPhone XC kommer att kosta $ 699.

Apple gör upp med regnbågen enligt andra läckor. Även om rosguldet var vad vi kunde ha kommit närmare som en färg, har det gått länge sedan iPhone 5C som kom i många färger från användarna att välja mellan. När det gäller iPhone XC tweetade Ben Gaskin några bilder på sin profil som visar några vita, röda och blå prototyper.

Även om det är roligt att höra detaljer före den 12 september, kanske dessa läckor inte är så exakta som vi hoppas.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found