Guider

Så här fixar du Samsung Galaxy Note 4-problemet

Att inte ladda eller långsam laddning är en mycket vanlig fråga för de flesta Android-enheter, och det gäller även för Samsung Galaxy Note 4. Många användare står inför detta problem med Samsung Galaxy Note 4 laddas inte. Om du är en av dessa användare, här är några korrigeringar som kan följas för att lösa problemet.

Samsung Galaxy Note 4 laddas inte

Se även: Så här åtgärdar du Galaxy Note 4-batteriets avloppsproblem

Potentiella korrigeringar för Samsung Galaxy Note 4 laddas inte

Det kan finnas flera orsaker till problemet med Samsung Galaxy Note 4 laddar inte, och lösningarna listas nedan: Du kan också läsa tips om batterisparande för Android-enheter för att förlänga batteriets livslängd.

Steg 1: Använd rätt laddare

Kontrollera först att du använder Samsung-laddaren och kabeln som du fick med din Galaxy Note 4-enhet när du köpte den. Anledningen är att olika laddare har olika spänningsvärden och att en annan laddare kanske inte fungerar för Galaxy Note 4.

Om telefonen laddas från din bärbara dator eller dator, försök också ladda den från ett vägguttag.

 Steg 2: Låt enheten ladda ett tag innan du använder den

Ibland händer det att batteriet i Galaxy Note 4 blir helt tömt och det tar några minuter innan laddningen får effekter. Så det föreslås att du lämnar telefonen minst 30 minuters laddning innan du försöker använda den.

Steg 3: Fix USB-port

Det första steget är att kontrollera USB-porten eftersom problemet kan uppstå om MicroUSB-laddaren och USB-porten inte tar bra kontakt. Det kan vara ett tillverkningsproblem eller kan hända på grund av kontinuerlig inkoppling och urkoppling.

Så ta ut batteriet från telefonen efter att du har stängt av det. Ta en liten sak som en tandpetare och nivå upp fliken inuti USB-porten på din telefon. Sätt tillbaka batteriet och kontrollera.

Steg 4: Byt kabeln

Om de tidigare stegen inte fungerade för att lösa problemet med Samsung Galaxy Note 4 Laddar inte, kan laddningskabeln vara felaktig. Så försök med en annan laddare och se. Om laddningskabeln verkar bra kontrollerar du väggadaptern. 

thedroidguy.com

Steg 5: Rengör porten

Ibland lagras smuts i laddningsporten och det blockerar anslutningen. Som ett resultat uppstår problemet med Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Så ta en titt och om du ser att det finns skräp, rengör det med en liten stift men gör det försiktigt.

Steg 6: Uppdatera eller återställ operativsystemet

Android-versionen spelar en stor roll. Så om du använder den äldre versionen av Android, uppgradera till den senaste versionen för att se om problemet är löst. Men om ärendet är omvänd och du redan har uppdaterat det och sedan dess står inför det här problemet, bör du återgå till den tidigare versionen för att lösa problemet.

Steg 7: Kontrollera batteriet

Om alla ovanstående steg inte fungerar kan du ha ett defekt batteri. Ta ut batteriet och försök med ett annat batteri om du har det och ser. Om det fungerar normalt, byt ut batteriet så fungerar allt. 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found