Guider

Hur man använder Baby Crying Detector på Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 är packad med några ganska fantastiska funktioner. Det tar en viss tid att räkna ut alla och bestämma vilka du ska aktivera. Vi måste påpeka att den koreanska tillverkaren gjorde sitt bästa för att ge användarna bästa möjliga upplevelse. Du kan enkelt ändra utseendet på din enhet genom att ändra bakgrunden eller temat, och tack vare funktionerna som denna enhet har kan du få ännu mer än du någonsin förväntat dig av den här smarttelefonen. En av funktionerna som kan vara till stor hjälp för föräldrar med hörselproblem är en babygråtdetektor. I den här texten kommer vi att prata om den här funktionen och vi kommer att förklara hur man använder babygråtdetektor på Samsung Galaxy S5.

Du kan också läsa: Hur man uppdaterar programvaran på Samsung Galaxy S5

Hur man använder babygråtdetektor på Samsung Galaxy S5

www.mailinmobile.com

Det är mycket viktigt för alla användare att förstå att den här funktionen inte ersätter babymonitorn. Det hjälper föräldrarna med hörselproblemen eftersom varje gång enheten upptäcker att den lilla gråter kommer den att meddela användaren genom ljus och vibrationer. Dessutom, om du har en ihopkopplad Gear-smartklocka kommer signalen också att skickas till smartklockan.

För att kunna använda babygråtdetektorn måste du sätta på den först, eftersom många funktioner på Samsung-smartphones är inaktiverade som standard. Så här gör du:

  • Navigera till Inställningar
  • Klicka på tillgänglighet
  • Klicka sedan på Hearing och tryck sedan på Baby crying detector
  • För att aktivera den, flytta bara omkopplaren
  • Varningsmeddelandet visas på skärmen och se till att läsa det noggrant (det påpekar några viktiga saker om den här funktionen)
  • När du har läst meddelandet klickar du på Bekräfta

Du är redo att använda gråtdetektorn på din Samsung Galaxy S5.

Om du vill inaktivera det här alternativet, följ samma steg och flytta omkopplaren bredvid babygråtdetektor.

Bildkälla: YouTube / Omarr Ghafoor

Du kan också läsa: Hur man använder Air Wake Up On Samsung Galaxy S5

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found