Guider

De bästa funktionerna i Google Pixel 2

Efter sin föregångare Pixel släppte Google det senaste flaggskeppet Pixel 2 i oktober. Pixel 2 råkar också vara en av de första enheterna som har Android Oreo som operativsystem. Pixel 2 är en ren Android-telefon eftersom den kommer att bli den första som får alla uppdateringar från Android. Telefonen har fantastiska funktioner och tas emot väl bland användarna. Om du tänker veta mer om smarttelefonen och överväga att köpa den, så är här en lista över några av de bästa funktionerna i Google Pixel 2.

Läs också - Vanliga Google Pixel-problem och hur man fixar dem

Lista över de bästa funktionerna i Google Pixel 2

Kamera

Pixel 2 har en 12,2 megapixel bakre kamera och en 8 megapixel främre kamera för selfies. Med maskininlärning skapar kameran på smarttelefonen Porträttläge med bara en enda lins. Läget fungerar både på den bakre och den främre kameran. Motion Photo-stöd har också inkluderats i telefonen. DxOMark har fått Pixel 2-kameran 98. Du får skarpare bilder i svagt ljus med den.

Google Assistant

Det skulle inte finnas en telefon bättre än Googles som skulle fungera med Google Assistant så felfritt. Google Assistant är en av de bästa funktionerna som har integrerats i Pixel 2. Du behöver bara använda väckordet "Ok Google" och ha den virtuella assistenten till din tjänst direkt.

Active Edge

Kallas de klämbara sidorna, detta kan användas för att utföra olika uppgifter. Du kan aktivera Google Assistant med ett lätt tryck mot telefonen. Du kan också tysta samtal med den här funktionen - allt du behöver göra är att klämma. Du måste aktivera denna funktion från Inställningar> Appar och aviseringar> Standardappar> Assist & röstingång> Active Edge.

Augmented Reality

Augmented Reality används redan av flera företag för att arbeta konstnärligt för att förbättra användarupplevelsen. Detta är en av de coolaste funktionerna i Google Pixel 2. Du kan använda AR-bilder och lägga virtuella program över hela världen för sociala meddelanden och spel.

Google-objektiv

Google Lens är en spännande funktion och när du fokuserar din smarttelefons kamera på landmärken, bilder, text eller siffror letar Google Lens upp det för dig och visar detaljerna på din telefon.

Även om det finns flera andra viktiga funktioner i Pixel 2 råkar de vara några av de mest intressanta.

Läs också - 5 första saker att göra med din nya Google Pixel-telefon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found