Guider

Yalu Jailbreak för iOS 10.0.1 - 10.2 Instruktioner

Idag kommer vi att prata om iOS 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak och lära dig hur du installerar det på din iDevice. Först och främst måste du veta att den här versionen fortfarande anses vara en BETA-version och ibland kan den slumpmässigt krascha, så använd den på egen risk.

Krav:

  • En dator som körs på Windows eller Mac;
  • Den senaste versionen av iTunes installerad på datorn;
  • Yalu .ipa-filen;
  • Cydia Impactor
  • En kompatibel iDevice.

Kompatibla enheter:

  • iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4;
  • iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus;
  • iPod Touch 6.

VARNING: Innan du börjar installera det här jailbreak på din enhet måste vi nämna att det är en halv-bunden, vilket innebär att du måste återaktivera det på din enhet varje gång du startar om eller stänger av enheten.

Enheten fungerar normalt efter omstart / avstängning, men alla justeringar slutar fungera. Cydia och alla andra jailbroken-program kommer fortfarande att vara synliga på startskärmen, men de fungerar inte.

För att återjailbreaka handenheten måste du öppna programmet yalu102, trycka på "Gå" och vänta på att din enhet förvandlas till jailbroken-tillstånd. Vi måste nämna att om du startar om din enhet efter en vecka, måste du använda "Impactor" igen för att återjailbreak, eftersom det tillfälliga certifikatet varar bara 7 dagar.

Ändra rotlösenord

Efter installationen av iOS 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak på din iDevice installeras en SSH-demon som standard. En SSH-demon är mycket användbar men samtidigt kan den vara ganska farlig eftersom den förvandlar din enhet till en server med fjärråtkomst för inloggning. Med andra ord, om någon känner till ditt lösenord kommer han att kunna komma åt och styra din dator på distans utan att du ens märker det. Standardlösenordet för "root" -kontot på Apple-enheter är "alpint" och vi rekommenderar starkt att du ändrar det så snabbt som möjligt.

TIPS: Den goda nyheten är att utvecklarna av Yalu bestämde sig för att inaktivera SSH via Wi-Fi i den senaste versionen av jailbreak, men det är alltid bättre att vara säker än ledsen, och bara ändra rotlösenordet.

Hämtar 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak

  • Ladda ner Yalu jailbreak .ipa från den officiella Yalu-webbplatsen;
  • Ladda ner Cydia Impactor från den officiella Cydia Impactor-webbplatsen.

Det finns många bluffwebbplatser där ute och det är anledningen till att vi har bestämt oss för att bara lägga direktlänken till de officiella webbplatserna så att du inte får skadlig kod på din enhet.

Installerar 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak

Först och främst måste du säkerhetskopiera din enhet via iTunes, så se till att du installerar iTunes på din dator. När du har gjort det, anslut iDevice till datorn och säkerhetskopiera alla viktiga data.

När du har laddat ner Yalu .ipa-filen och Cydia Impactor (du måste också packa upp den här) måste du ansluta din iDevice till datorn. Enheten frågar om du litar på datorn och du måste välja “Trust” -knappen. Om iTunes startas automatiskt måste du också stänga det.

Kör Cydia Impactor och kontrollera om enhets-ID och modell visas i huvudfönstret. Om du inte ser dem betyder det att din iDevice inte har känts igen och du måste stänga Cydia Impactor, ansluta din mobiltelefon till datorn igen och försök igen. När din enhet känns igen måste du dra .ipa-filen till Cydia Impactor och ange ditt Apple-ID och lösenord när applikationen begär det.

Gå till din mobila enhet och gå till Inställningar-> Allmänt-> Enhetshanteraren, välj det Apple-ID som du använde i föregående steg och välj "Lita på". (om du äger ett betalt utvecklarkonto kan du hoppa över det här steget). Starta nu appen "yalu102" på din iDevice, tryck på "Gå" och vänta tills enheten kommer i jailbroken-tillstånd.

Slutligen är det bara att låsa upp luren och se om Cydia har lagts till i din enhet. Om du kan se det där, har din enhet precis fängslats. Njut av!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found