Guider

Så här fixar du slumpmässigt frånkopplad Wifi-anslutning på Galaxy S5

Android lollipop 5.0-uppdatering var goda nyheter för alla Android-användare men det verkar som om många ägare av Galaxy S5 började möta wifi-anslutningsproblem efter uppdateringen. Många rapporterade att de möter slumpmässigt frånkopplad Wifi-anslutning På Galaxy S5 kopplas telefonen från wifi-nätverket och återansluts igen efter några minuter.

Se även- Hur du hittar din förlorade telefon: Android, Windows-telefon och iPhone

Problemet är att den här kontinuerliga bortkopplingen och återanslutningen av wifi-anslutningen också tappar batteriet snabbare eftersom det inte bara är wifi som är bekymrad över utan också mobildata. När telefonen kopplas från Wifi-nätverket börjar den försöka ansluta till mobildata så att telefonanvändarna får en stabil internetanslutning. Men det här är säkert att Galaxy S5-ägarna som prenumererar på mobildata för dessa användare bara telefonen kommer att försöka ansluta till mobildata. Men på detta sätt tappas telefonens batteri snabbare.

Steg för att fixa slumpmässigt frånkopplad Wifi-anslutning på Galaxy S5

Det finns två sätt att fixa slumpmässigt frånkopplad Wifi-anslutning på Galaxy S5. Det första steget är att stänga av mobildata och det andra sättet är att förhindra att din Galaxy S5 automatiskt byter ett nätverk till ett annat. Men om du stänger av mobildata kan du inte skicka eller ta emot bildmeddelanden eller MMS.

Den andra metoden är också mycket effektiv som den första metoden men i den här metoden kommer du fortfarande att kunna skicka och ta emot bildmeddelanden eller MMS. Här är stegen för det:

> Peka på ikonen Apps från startskärmen på din Galaxy S5.

> Peka på Inställningar.

> Peka på Wifi.

> Avmarkera kryssrutan bredvid Smart nätverksomkopplare.

Nu ska den slumpmässigt bortkopplade Wifi-anslutningen på Galaxy S5 lösas.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found