Guider

Här är vad du borde veta om iOS 9.1 Jailbreak, aka det senaste Untethered-verktyget

Det kända kinesiska hackarteamet Pangu har släppt många jailbreaking-verktyg för iOS-enheter. Men genom åren har teamet bara rullat ut halvdelade verktyg, vilket innebär att användare måste återjailbreaka sina enheter när de måste starta om sin enhet. Detta kan vara besvärligt för användare, särskilt de som alltid är på språng och inte har tid att gå igenom jailbreaking-processen regelbundet.

Lyckligtvis, om du letar efter ett ojämnt jailbreaking-verktyg, finns det fortfarande en kvar till dig: Pangus iOS 9.1-jailbreak. Det här verktyget släpptes den 11 mars 2016 och välkomnades med öppna armar av jailbreaking-communityn på grund av dess otungna status. Detta innebär att när användare väl har laddat ner och installerat jailbreak på sina enheter, kommer det att vara kvar om du inte tar bort det eller om du väljer att uppdatera till en senare version av iOS.

Nackdelen med detta är att Apple har slutat underteckna iOS 9.1 för länge sedan. Så om du har uppgraderat till senare iOS-versioner, eller om du fortfarande använder tidigare versioner, finns det inget sätt för dig att nedgradera / uppgradera till iOS 9.1. Men om du inte har uppdaterat din enhet på ett tag och fortfarande använder iOS 9.1, är du redo att gå. Se bara till att din enhet är 64-bitars eftersom jailbreak inte fungerar på 32-bitars modeller. Detta innebär att jailbreak bara fungerar på iPhone 5S / 6/6 Plus / 6S / 6S Plus, iPad mini 2 / mini 3 / mini 4 / Air 1 / Air 2 / Pro och iPod touch 6.

För att börja, säkerhetskopiera dina data och ladda ner Pangu iOS 9.1 jailbreak på din PC eller Mac-dator. Anslut sedan din iOS-enhet till din dator, slå på flygplansläget och inaktivera sedan lösenordet samt funktionen Hitta min iPhone. När du är klar startar du Pangu jailbreaking-verktyg och klickar på Start-knappen för att påbörja processen. Längs vägen blir du ombedd att låsa upp din enhet, aktivera flygplansläge och starta Pangu-appen på din enhet. Du borde kunna se Cydia-appen på din startskärm när processen är klar och din enhet har fängslats.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found