Guider

Apple iPhone X2-konceptdesign med en skjutkamera överst

Det är fortfarande inte klart vad Apple kommer att kalla nästa flaggskepps iPhone som, iPhone XI eller iPhone X2. Och knappast någonting kommer officiellt från Apple. Men den populära designern Antonio de Rosa har kommit med sitt eget koncept för hur telefonen ska se ut och fungera. Han har gett en punchline 'Past Perfect Tense'. Han är inte ny på att designa iPhones och många av det han tänkte kan ha gått vidare till att adopteras av företaget också. Höjdpunkten i denna nya konceptdesign på iPhone X2 är skjutreglaget för att lyfta kameran.

Skjutreglage är inte nya för telefoner

Bra gamla funktionstelefoner hade en skjutreglage längst ner för att avslöja tangentbordet. Nu, med loppet för att rensa framskärmen från alla hinder på smartphones, har modeller som Xiaomi Mi Mix 3 och Oppo Find X utrustats med glidmekanismen för att hysa kamerorna. Även i denna konceptdesign av Antonio de Rosa är skjutreglaget i bakpanelen och de bakre kamerorna lyfts för att hjälpa dig att klicka på bilder och detta eliminerar behovet av att lägga till en separat selfie-kamera.

iPhone X2
Apple iPhone X2 bakre kamera
Apple iPhone X2
Apple iPhone X2 Face ID

Flera specifikationer har lagts till i konceptdesignen

Designern har inte slutat med att visa bilderna på iPhone X2 som han ser det. Det finns också andra specifikationer, inklusive en kort YouTube-video för att visa upp dessa.

Enligt dessa kommer iPhone X2-koncepttelefonen att ha en Super Retina-skärm med en skärmupplösning på 3000 x 1386 pixlar och en hög pixeldensitet på 458ppi. Skjutreglaget som håller kamerorna tar bara 0,15 sekunder att lyfta upp och svara på en omkopplare. En fingeravtryckssensor på bakpanelen har gömts i Apple-logotypen. Kameran som föreslås här är en 24 MP-sensor tillsammans med en 3D-sensor för ansikts-ID.

Även på telefonens färg visar konceptdesignen en dubbel toneffekt som många tycks tycka om.

Det som ska förstås här är att dessa konceptdesigner är konstnärens intryck av hur en telefon kan se ut och inte nödvändigtvis kommer att accepteras av tillverkaren. För allt du vet har Apple interna designers som kan krossa hundratals sådana mönster, några av dem ännu bättre än de Rosa. Men företaget överväger många aspekter innan det slutliga samtalet om den bästa designen för deras nästa flaggskeppsapparat.

För närvarande, njut av dessa renderingar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found