Guider

Så här aktiverar du snabb laddning på Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge är den andra smarttelefonen någonsin från den sydkoreanska elektronikjätten Samsung som är fullpackad med edge display-teknik för att erbjuda en fantastisk upplevelse för sina användare. En annan funktion som tar Galaxy S6 Edge före tävlingen är dess snabbladdningsfunktion.

Vi vet att alla Android-smartphones tar nästan tre timmar för att bli fulladdade från 0%. Men ibland händer det att du måste gå ut snart och ta telefonen och telefonen visar ikonen för låg batterinivå. Det är här som snabbladdningsfunktionen fungerar som en livräddare. För att få alla fördelarna med den här fantastiska funktionen måste du först aktivera snabb laddning på Samsung Galaxy S6 Edge. Här ska vi diskutera stegen för det.

Läs här om några vanliga problem och lösningar på Galaxy S6 Edge

Om du planerar att köpa en Galaxy S6 edge, se fördelar och nackdelar med Galaxy S6 Edge.

Vad är snabbladdning?

Snabb laddning är en inbyggd funktion i Samsung Galaxy S6 Edge som låter dig ladda telefonen snabbare. Denna funktion kan användas när skärmen eller enheten är avstängd.

www.droid-life.com

Snabb laddning använder batteriladdningstekniken som ökar laddningseffekten och därmed laddas batteriet snabbare. Galaxy S6 Edge stöder Qualcomm Quick charge 2.0 och Adaptive Fast Charge-funktion hos Samsung.

Steg för att aktivera snabb laddningsfunktion

Innan vi börjar med stegen är en sak att nämna här att Snabbladdning inte fungerar på laddarkabel som medföljer lådan eller USB-kabel på lager. Du måste köpa en kabel av god kvalitet och börja med stegen för att aktivera snabb laddningsfunktion i Samsung Galaxy S6 Edge. Kompromissa inte med kvaliteten för att se till att telefonen och funktionen fungerar som de ska.

 • Anslut först den nya USB-kabeln till din batteriladdare som stöder Quick Charge 2.0 eller Adaptive snabbladdningsfunktion
 • Gå till inställningarna i din Galaxy S6 Edge
 • Gå till Inställningar, gå till Batteriinställningar
 • Du hittar alternativet Snabb laddning i batteriinställningarna. Markera kryssrutan bredvid den.
 • Det är allt. Snabbladdningsfunktionen är aktiverad på din Galaxy S6 Edge.

www.youtube.com`

Några viktiga punkter

 • Stäng av skärmen på telefonen eller stäng av enheten för att öka laddningshastigheten.
 • En laddningsikon visas på telefonens skärm när du ansluter laddaren.
 • Snabbladdningsfunktionen fungerar bara när skärmen är avstängd. Så stäng av skärmen så att funktionen fungerar.
 • Det finns ett alternativ att kontrollera återstående laddningstid på telefonens skärm. Återstående tid varierar vanligtvis beroende på laddningsförhållandena.
 • Om din telefon blir överhettad eller om den omgivande lufttemperaturen stiger minskar laddningshastigheten automatiskt för att förhindra skador.
 • Den inbyggda snabbladdningsfunktionen fungerar inte om du använder en vanlig batteriladdare. Detta är anledningen till att många användare har sett att klaga på att snabbladdningsfunktionen inte fungerar på sin Galaxy s6 Edge.

Närvaron av snabb laddningsfunktion tillsammans med 5,1-tums skärm med 1440 x 2560 upplösning, 3 GB RAM, android lollipop 5.0 med TouchWiz 2550 mAh batteri (ej avtagbar), allt detta är ett ultimat val om du tänker få en ny smartphone i din hand.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found