Guider

Topp 10 mest besökta webbplatser 2015 - mars 2021 Technobezz Best

Har du någonsin undrat hur många webbplatser som finns? Tro det eller inte, en miljard! Ändå finns det vissa webbplatser som människor besöker varje dag. Här kommer vi att dela listan över mest besökta webbplatser 2015.

Se även: Edward Snowden Gått med på Twitter. Vad är hans första Tweet?

Google

www.wired.co.uk

Google är den mest besökta webbplatsen i världen, vilket verkligen inte är en överraskning. Du vänder dig till Google-sökning för att hitta det prisvärda hotellet i staden du ska besöka, det bästa spaghettireceptet eller annan information du behöver.

Youtube

www.webeatthegame.com

YouTube är inte bara den mest populära webbplatsen för videodelning, det är också en av de mest besökta webbplatserna i världen. Det finns alla typer av videor du kan titta på, och du kan också ladda upp videoinnehåll och dela det med andra.

Facebook

www.freelargeimages.com

Facebook har mer än en miljard aktiva användare. Användare kan enkelt dela foton och videor, kommunicera med sina vänner och familj och mer. Det är svårt att hitta någon som inte har en Facebook-profil.

Yahoo!

techlucifer.com

Även om Yahoo inte är den mest populära sökmotorn är det fortfarande en av de mest besökta webbplatserna i världen. Människor kan läsa nyheter, använda Yahoo mail, kolla in vädret och många andra intressanta saker.

Amazon

www.youtube.com

Amazon är en av de största sajterna för online shopping, där du kan hitta alla möjliga saker till överkomliga priser. Du kan handla efter avdelning, till exempel filmer, musik och spel, böcker & hörbarhet, elektronik & datorer, och så vidare. Du kan enkelt sortera alla produkter och hitta det du behöver på nolltid.

Baidu

www.nanjingmarketinggroup.com

Detta är ett kinesiskt webbtjänstföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster som en kinesisk sökmotor för webbplatser, bilder och ljudfiler, Baidu Yun, Baidu Map, Baidu nyheter och andra.

Wikipedia

sv.wikipedia.org

Wikipedia är en online-uppslagsverk med miljontals artiklar skrivna av människorna som besöker webbplatsen. Du kan lära dig många nya saker, men du kan också bidra genom att lägga till innehåll och nya fakta, skriva om några artiklar för läsbarhet och förbättra grammatik och stavning.

Twitter

www.iconshut.com

När det gäller sociala nätverk är Twitter en av de mest populära webbplatserna med 289 000 000 aktiva användare. Du vet verkligen mycket om Twitter, tweets och retweets.

Taobao

evigo.com

Taobao är en populär kinesisk webbplats för online shopping. Webbplatsen drivs av Alibaba Group, och den liknar webbplatser som Amazon och eBay.

Tencent QQ

www.polygon.com

Tencent QQ är programvarutjänsten för snabbmeddelanden som utvecklades av Tencent Holdings Limited från Kina. Det är också känt som QQ. Det erbjuder ett brett utbud av tjänster som shopping, grupp- och röstchatt, mikrobloggtjänst, onlinespel, musik och filmer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found