Guider

Så här fixar du Xbox One-prestationer som inte låser upp

I den här artikeln talar vi om hur du fixar Xbox One-prestationer som inte låser upp

Om du verkligen bryr dig om idén om prestationer och utmaningar på din Xbox One, måste du vara medveten om dess betydelse för att höja din poäng och göra anspråk på belöningar. Återigen handlar det inte om att öka dina spelresultat, men det är ett sätt att hålla reda på din upplevelse. Det ger dig en titt på dina favoritkonster i spelet som när du avslutade helvetet i Spelunky för första gången eller hittade den sista Bobblehead i Fallout 3. Men i vissa fall är det uppenbart att prestationen inte låser upp. Om så är fallet, så här fixar du Xbox One-prestationer som inte låses upp.

Så här fixar du Xbox One-prestationer som inte låser upp

För att lyckas fixa Xbox One-prestationer som inte låses upp måste du se till att följande är sant: konsolen är ansluten till Xbox Live och du har slutfört de nödvändiga elementen som behövs för att låsa upp prestationer. Ibland låser inte prestationer upp direkt när du låser upp dem. Sådana situationer orsakas av en fördröjning på grund av att Xbox Live-tjänsten validerar upplåsning av prestationer även om det sällan inträffar. En sådan situation inträffar dock sällan och om de inträffar tar det inte mer än 24 timmar innan prestationerna tilldelas.

Läs även - Xbox One E305 Update Fix Fix

I vissa fall kan det hända att prestationer och utmaningar inte låses upp när de är offline. För att prestationer ska kunna upplåsas offline måste du ha en aktiv anslutning till Xbox Live. Även om du kanske uppfyller kraven för en prestation offline är det viktigt att se till att du ansluter till Xbox Live för att få relaterade meddelanden eller belöningar. Detta kan bero på en fullbordad prestation som inte visas online efter 72 timmar eftersom du inte ansluter till Xbox Live. Ibland är det lämpligt att starta om konsolen eftersom den skickar alla prestationer som väntar på synkronisering på konsolen till Xbox Live. Slutligen, se alltid till att din kontoinformation som lagras på din konsol är uppdaterad. Allt du behöver göra är att ta bort och sedan ladda ner ditt konto igen. Så här tar du bort ditt konto.

  1. Ta bort ditt konto från konsolen.
  2. Starta om konsolen genom att trycka på menyknappen på din kontroller och välj Inställningar, välj sedan Ström och starta om och slutligen starta om nu.
  3. Ladda ner ditt konto till konsolen igen.

Om följande inte är till hjälp för att fixa Xbox One-prestationer som inte låser upp kan du besöka Xbox Support Forums för att dela lösningar med andra användare.

Se också - Så här fixar du GTA 5-problemet som inte startar

inkommande sökningar:

killer instinct xbox one-prestationer som inte låses upp

fifa 15 Xbox One-prestationer låser inte upp

slagfält 4 Xbox One-prestationer låser inte upp

GTA 5 xbox one-prestationer låser inte upp

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found