Guider

Hur man laddar ner MovieBox för PC och Mac

MovieBox är en berömd applikation för gratis filmer och TV-program och det ser ut som en showbox. Tyvärr är denna applikation inte tillgänglig på alla plattformar. Du kan enkelt installera den här appen på Android-plattformen genom att ladda ner dess apk-fil, men på iOS är den här appen inte tillgänglig i App Store.

Om du är intresserad av att använda denna applikation annat än på Android-telefonen och surfplattan, till exempel på en Windows-dator eller Mac, kan du använda emulatorn för Android-apparna. En av de bästa emulatorerna är Bluestack. Det är en appspelare (emulator) för Windows- och Mac-plattformen, så du kommer att kunna installera och använda Android-applikationerna på den. Jag kommer att berätta om hur jag installerar Bluestack, laddar ner MovieBox, installerar den och är helt beredd att använda den som gratis underhållningsmedia.

Hur man laddar ner och installerar Bluestack på PC eller Mac

Du kan ladda ner Bluestack-applikationen på deras officiella webbplats. Bluestack-webbplatsen upptäcker automatiskt det operativsystem du använder och installationsfilen laddas ner direkt. Till exempel på Mac kommer Bluestack-installationsprogrammet att ha en filstorlek på cirka 260 MB med filnamnet BlueStacks-Installer.dmg. Du kan bara öppna den filen och dubbelklicka på Bluestack-filikonen för att installera den.

På Windows (jag använder Windows 7) har Bluestack-installationsprogrammet 14 MB filstorlek med filnamnet: ThinInstaller_native.exe. För att installera den, dubbelklickar du bara på den filen och följer guiden. När installationen är klar kommer Bluestack-applikationen att öppnas och kommer automatiskt att ladda ner det dataspel du behöver.

Bluestack

I grund och botten är Bluestack en emulator eller en virtuell maskin. Den kommer att använda din hårdvaruresurs som du har, till exempel minne, processor och hårddisk. Bluestack har ett enkelt utseende som du kan hitta på Android-enheten med Kitkat-operativsystemet. Du kan logga in med ditt Google-konto och aktivera Bluestack-kontofunktionen och appsynkronisering. När Bluestack är redo att användas följer du nästa steg för att ladda ner MovieBox för PC och Mac.

Hur man laddar ner MovieBox för PC och Mac

  1. Du kan ladda ner MovieBox-apk på den här länken
  2. Dubbelklicka på moviebox.apk som du har laddat ner
  3. MovieBox installeras automatiskt på Bluestack och du hittar MovieBox-applikationen i avsnittet Nyligen spelade .

Det är allt. Om du har en relaterad fråga, lämna bara en kommentar nedan.

Se även: Hur man laddar ner Windows 10 på PC

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found