Guider

The Sims 4 är på väg mot ett vattenliv med Island Living

Under E3-spelkonventionen tillkännagav Electronic Arts en ny utveckling med The Sims 4. Den nya DLC of Sims 4: Island Living kommer att ge spelarna en gameplay som är både fräsch och original bland alla Sims 4 DLCS. Enligt EA kommer expansionen att gå till spelet den 20 juni.

Med den nya DLC Island Living kan spelarna simma med delfiner, spendera lite tid runt ett lägereld med lokalbefolkningen i "Sulani." Den senaste expansionen har också fört en ö som har en aktiv vulkan. Tack och lov bryter vulkanen inte ut oftare i tropisk miljö. Vissa spelare runt om i världen delade till och med den officiella videon med karaktärer som utforskar de okända öarna. Dessutom var spelningen av den nya DLC inte en besvikelse.

Ändå finns det några likheter mellan expansionsutgåvan av Island Paradise och Island som lever som spelare kan välja ett livräddare och bevittna sjöjungfrun närmar sig stranden. Och den här gången bör livräddaren inte glömma att sätta solskyddsmedel på näsan. Sims framtida DLC har livräddare som utför uppgifter som att städa stranden och rädda livet för människor som drunknar i havet.

The Living of Island kommer att ge en ny gräns är Sims-spelserien

Om människor redan är uttråkade av att leva livet som en superspion eller uttråkad av att vara en psykopatisk brottsling, kommer den här versionen att locka dem. Kartan kretsar kring en långsam och fridfull plats som sätter mycket fokus på miljö och kultur.

Spelet fokuserar främst på den lokala traditionen på stranden, som är både djupgående och dyrbara. Ön har också många saker att erbjuda som att delta i en traditionell gropgrill och ha en konversation med öns förfäder. Utvecklarna har också lagt till exotiska rätter i spelet som spelarna kan prova.

Ett nytt byggläge är också på väg mot spelet. Spelarna kan också skapa de vanliga create-a-sim-objekten med det nya DLC-paketet. I den senaste Island Living DLC ​​kan karaktärerna också kommunicera med delfiner. Nu måste spelarna nästan packa sina bagage, solskyddsmedel och simma mot nya äventyr som ligger framför dem i Sims 4.

Den 7 juni läckte den ursprungliga beskrivningen av spelet av misstag av Electronic Arts. DLC kommer först att ta sig till Xbox One och PS4 den 16 juni 2019.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found