Guider

Hur man laddar ner Instagram-videor på Android

Att vara en av de mest populära apparna för båda, Android och iOS-plattformen, förbättras Instagram ständigt genom att ta med nya funktioner. Det finns fortfarande ingen funktion som gör att användarna kan ladda ner videorna. Instagram ger dig inte ett högerklickalternativ för att spara video eller spara en bild som en funktion på grund av upphovsrätt och distributionsproblem. Det finns appar från tredje part som är utformade för detta ändamål. Vi kan alla vara överens om att det skulle vara lättare om Instagram själv hade den här funktionen och kanske en dag kommer de att ändra sin policy. Om du undrar hur du laddar ner Instagram-videor på Android, fortsätt läsa.

Se även: Hur man sparar live Instagram-video på Android och iPhone 

Guide: Hur man laddar ner Instagram-videor på Android

För att ladda ner Instagram-videor till din Android-enhet måste du ladda ner en app från tredje part. En av de bästa apparna för detta ändamål är Video Download för Instagram. Så det första steget är att gå till Google Play och hämta appen. Du kan ladda ner appen genom att klicka på länken nedan som tar dig direkt till Google Play.

Video nedladdning för Instagram 

Följ stegen nedan efter installationen:

  • Hitta videon du vill spara på Instagram
  • Tryck på tre punkter i det övre högra hörnet
  • Tryck sedan på Kopiera Dela URL

  • Öppna nu Video Downloader för Instagram
  • Tryck på fältet "Klistra in delnings-URL här"
  • Tryck sedan på Klistra in
  • Så snart du trycker på Klistra in kommer du att märka meddelandet "Video sparad"

Det är allt. Du laddade ner en video från Instagram på din Android-enhet. Videon placeras i appen Galleri. Video Downloader för Instagram, även känd som InstaDownloader, låter dig lägga om videon eller en bild. Du kan göra det genom att knacka på den rosa ikonen.

Du kommer att se tre alternativ: Repost, Ladda ner bild, Ladda ner video. Klicka bara på det alternativ du vill ha.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found