Guider

Topp bästa gratis filmwebbplatser

Närhelst någon nämner gratis filmwebbplatser slår ordet piratkopiering tankarna eftersom det finns en uppfattning att du skulle behöva betala för att titta på film oavsett om det är i en biograf eller online. Det är dock inte fallet eftersom det finns massor av gratis webbplatser för laglig filmströmning som vi kommer att diskutera i den här artikeln. Dessa webbplatser erbjuder ett brett utbud av filmer för allas smak. Gå igenom listan och se till att besöka följande webbplatser, för vi är säkra på att du kommer att hitta några fantastiska filmer att titta på.

Se även: Var kan man titta på TV-program online gratis

Youtube

Det borde inte komma till dig som en överraskning att YouTube är en av de bästa webbplatserna för filmströmning eftersom det finns många gratis filmer tillgängliga på YouTube. Webbplatsen Popcornflix visar massor av filmer som är värd helt från YouTube. YouTube innehåller många offentliga filmer från kanaler som kallas Public Domain Films och Public Domain Cinema.

Besök YouTube

Spraka

Crackle är en förstklassig webbplats för att titta på filmer. Den består av några av de bästa originalproduktioner, som actionkomedi Hot Fuzz, skräckfilmer som Dracula och den stora remake 1988 av The Blob. Crackle tillåter dig inte bara att titta på många fantastiska filmer gratis. Det erbjuder också tv-program utan kostnad som Seinfeld, Blue Exorcist, originalserien Snatch och mer.

Besök Crackle

Klassisk film online

Om du gillar gamla och klassiska filmer är den här webbplatsen rätt plats för dig. Filmer klassificeras efter genrer så att du enkelt kan hitta dina favoriter.

Besök Classic Cinema Online

Vudu

De flesta människor vet att Vudu i grunden är en webbplats för videouthyrning och försäljning men du kommer att bli förvånad över att veta att Vudu har lanserat en funktion som kallas Vudu Movies on Us-sektionen, varifrån användarna kan få tag på några av de bästa filmerna, t.ex. som Showgirls, the Return of the Living Dead, Bull Durham och mer - allt gratis. Att arbeta med Vudu och Crackle är nästan detsamma eftersom de båda ger fullständiga oklippta filmer med begränsade annonser.

Besök Vudu

SnagFilms

SnagFilms ger dig nytt material från kategorier som "Idrottare och deras triumfer" och "Innan de var stjärnor". Den har mer än 2000 filmer i biblioteket. Dessutom hittar du några fantastiska TV-program och dokumentärer. SnagFilms innehåller också komedieshorts.

Besök SnagFilms

Popcornflix

Popcornflix erbjuder helt oklippta filmer med endast begränsade annonser. Det erbjuder dig en rad filmer som sträcker sig från Murder on the Orient Express till Sunset Boulevard och många fler. Det är också en av de mest populära webbplatserna för filmströmning.

Besök Popcornflix

Tubi TV

Tubi TV är ett bra ställe att njuta av gratis program och filmer. Tubi TV erbjuder dig ett brett utbud av filmer och program inklusive de nyare som A Most Wanted Man, Lords of Salem och Bulletproof Monk, etc.

Den innehåller också en fantastisk funktion på deras webbplats som är känd som "Leaving Soon" -kategorin. Här hittar du alla tv-program och filmer som kommer att bli otillgängliga på webbplatsen om ett par veckor.

Besök Tubi TV

Pluto TV

Pluto TV är en webbplats för direktuppspelning. Därför faller den automatiskt i kategorin bästa gratis filmsajter. På Pluto TV kan du streama Pluto-filmer och även Fox Sports om du är en sportfans. Pluto TV erbjuder ett brett utbud av kategorier. Den innehåller också ett videobibliotek för omedelbar filmvisning.

Besök Pluto TV

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found