Guider

Bästa gratis nedladdningssajter för Mp3

Internet är ett perfekt ställe att hitta MP3-samlingar, ringsignaler och så vidare. Det finns många gratis nedladdningssidor för Mp3-musik. Några av dem är professionellt organiserade sångerna, så att du lätt kan komma åt dem. Andra säljer streamingmusiktjänsten och låtar lagligt, till exempel iTunes, AmazonMp3, Npaster, Google Music, Spotify, Rdio och mer. Här diskuterar vi bara gratis nedladdningssidor för Mp3, som erbjuder gratis strömning och möjligheten att ladda ner MP3-filer.

Bästa gratis nedladdningssajter för Mp3

www.last.fm

Källa: last.fm

Just nu är last.fm fortfarande tillgänglig i betaversion, men du kan enkelt ladda ner musiken genom sökrutan eller avsnittet Alla gratis nedladdningar. Denna webbplats har en mycket bra webbdesign med stor animation. Du kan gå till avsnittet Live för att hitta de senast spelade låtarna eller söka efter genrer och år genom att bläddra i infografikavsnittet. Det är bra!

Det andra intressanta från last.fm är att du hittar närmaste evenemangsmusik från din plats. Denna gratis nedladdningssida för MP3-musik är värt att besöka.

www.jamendo.com

Källa: jamendo.com

Jamendo är platsen att ladda ner alla Mp3 för personligt bruk, lagligt. De har nästan 500 000 musiksamlingar från alla genrer. Du kan hitta din favoritlåt genom att gå till Discovery och hitta spår, album och artister i Mest populära, Mest nedladdade denna vecka, Mest spelade den här veckan och Senaste släpp. Om du vill använda låten för ett kommersiellt behov kan du kontakta dem för att fråga om lagligheten. Denna webbplats är enkel och lätt att utforska.

emp3world.to

Källa: emp3world.to

Designen ser ut som mp3skull.com. På den webbplatsen kan vi hitta sökrutan, toppnedladdningar, senast tillagda och trender nu. Sättet att ladda ner musiken liknar mp3skull.com: tryck på din favoritlåt >> tryck på Ladda ned-knappen och högerklicka på uppspelningsfönstret och sedan Spara som. Pluspunkten för dem är att du kan ladda ner ett helt album och bädda in knappen som en spellänk för din webbplats.

läs också: Läckta bilder av Lumia 950, Lumia 950 XL och Continuum Dock-tillbehör

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found