Guider

Bästa appar för Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 är en fantastisk telefon med stor skärm, 6 GB RAM, dubbla kameror och förbättrad batteritid. Dessutom kommer den med S Pen-funktionen, vilket gör dess funktion mer produktiv. Men utan korrekta applikationer kommer inte ens Samsung Galaxy Note 8 med all sin ära att vara till nytta. Den extra stora skärmen och förstklassig hårdvara förbättrar användarupplevelsen när du använder olika applikationer och spelar populära spel på den. Därför, för att få ut det mesta av din telefon, nedan är några av de bästa apparna för Galaxy Note 8.

Läs också - Hur man uppdaterar Samsung Galaxy Note 8

Appar för Galaxy Note 8

Microsoft Office-appar

Microsoft Office som en app för Galaxy Note 8 är ett utmärkt val för Note 8 som kommer med den stora skärmen. Att använda Microsoft-applikationer som Word, Excel och Powerpoint blir definitivt enklare. Och det betyder att du kommer att kunna göra ditt kontorsarbete, göra presentationer, skapa dokument etc. på din Samsung Galaxy Note 8. För grundläggande kontorsarbeten erbjuder dessa appar sömlös funktion.

Ladda ner Microsoft Office-appar

LastPass Password Manager

För några år sedan brukade folk logga in på Gmail eller några andra listor varje dag. Nu, med LastPass, kan du verkligen kontrollera eller logga in på var och en av dina konton mycket ofta. När du loggar in på dina konton, som Gmail, Facebook, etc., sätter LastPass inloggningsinformationen för att göra inloggningen enklare. Det fyller automatiskt inloggningsuppgifterna till webbplatser och appar, och du behöver inte hålla reda på alla dina lösenord.

Ladda ner LastPass Password Manager

Sling

Sling låter dig göra scheman, hantera paustid, hantera oförutsedda löv, hantera ankomstplatser och många andra saker som du kan hantera med den här applikationen. Med den här appen för Galaxy Note 8 kan man hålla sina anställda väl informerade och ha en stressfri kontorsdag.

Ladda ner Sling

Amazon Kindle

Amazon Kindle är en anmärkningsvärd plattform för att läsa e-böcker. Det ger massor av böcker i digital form och ger fantastisk upplevelse - det känns som att läsa pappersböcker. Genom att installera den här appen på din Galaxy Note 8 kommer du att kunna läsa dina favoritböcker var som helst och när som helst. Kindle erbjuder också massor av e-böcker gratis.

Ladda ner Amazon Kindle

Nyfikenhet

Curiosity är en applikation som kan hjälpa dig att få massor av information om ämnen som du tycker är intressanta så att du kan tillfredsställa din nyfikenhet. Med den här applikationen kommer du att kunna utforska en helt ny värld av information och innehåll på din Galaxy Note 8.

Ladda ner nyfikenhet

Google Drive

Genom att installera Google Drive på din Galaxy Note 8 kommer du att kunna skapa och redigera filer, som Word, Excel, presentationer etc. och spara dem på Google Drive som du kan komma åt var som helst. Det är en helt säker och skyddad plats där du kan spara dina viktiga filer utan rädsla för att förlora dem.

Ladda ner Google Drive

Evernote

Evernote är en bra applikation när det gäller att göra anteckningar. Eftersom Samsung Galaxy Note 8 är utrustad med en stor skärm kan den här appen vara mycket mer användbar för dig. Det kan hjälpa dig att skriva, samla in, underhålla information på ett systematiskt sätt. Du kan spara saker snabbt och få tillgång till dem på nolltid.

Ladda ner Evernote

Tasker

Tasker är en mobil Android-applikation som gör att du kan automatisera dina uppgifter istället för att göra dessa uppgifter själv. Att använda den här appen på din Galaxy Note 8 ger dig större chanser att träna din telefon för att göra uppgifterna själv utan att du behöver göra dina manuella ansträngningar.

Ladda ner Tasker

Solid Explorer File Manager

Installera Solid Explorer förenklar dina uppgifter för att hantera viktiga dokument eller filer och håller dem ordnade på ett ställe. Det stöds av online molnlagringstjänster som Google Drive och Dropbox.

Ladda ner Solid Explorer File Manager

VPN-moln

När någon vill hålla identiteten säker och helt dold från nyfikna ögon, är VPN-tjänsterna första valet för de flesta människor. VPN-molnet är en avancerad app som omedelbart döljer din identitet och låter dig surfa anonymt på ett säkrare sätt.

Ladda ner VPN Cloud

Gboard - Googles tangentbord

Samsung Galaxy Note 8 kommer med ett underbart och mycket instinktivt tangentbordsprogram. Du kan dock ladda ner någon annan tangentbordsapp. Gboard-tangentbordsprogrammet är ett bra alternativ för din not 8. Den har ett mycket användarvänligt gränssnitt, vilket gör det ganska användbart och enkelt att skriva på utan att oroa sig för att trycka på fel knapp.

Ladda ner Gboard - Googles tangentbord

Google Now Launcher

Om du föredrar lätthet kan Google Now Launcher vara ett bra val för din Note 8-telefon. Den här Google-startprogrammet har begränsade funktioner, men det ger en enklare åtkomst. Detta användargränssnitt fungerar mycket effektivt jämfört med andra alternativ.

Ladda ner Google Now Launcher

SuperBeam / WiFi Direct Share

Med SuperBeam kan du överföra dina filer från en telefon till en annan på ett mycket snabbt och smart sätt. Det rekommenderas starkt för användare av not 8. Det är väldigt mycket som ett filhanteringsprogram, vilket gör det lätt att förstå och arbeta med det.

Ladda ner SuperBeam / WiFi Direct Share

PPSSPP - PSP-emulator

Samsung Galaxy Note 8 kan vara en bra spelanordning. Eftersom den är utrustad med en fantastisk hårdvara kommer du att kunna ha en underbar spelupplevelse på den. Tack vare PPSSPP Emulator kan du spela nästan alla Sonys PSP-spel.

Hämta- PPSSPP - PSP Emulator

Adobe Scan - PDF-skanner, OCR

Det kan vara en mycket värdefull applikation på din Note 8-telefon. Det gör bara din smartphone till en bekväm skanner som förbättrar enhetens effektivitet. Med den här skannerapplikationen kan du konvertera alla dokument som kvitton, anteckningar etc. till redigerbara skannade kopior.

Ladda ner Adobe Scan - PDF-skanner, OCR

Erudite Dictionary, Translator och Widget

När det gäller att använda din not 8 för utbildningsändamål kan Erudite Dictionary & Thesaurus vara ganska fördelaktigt. Oavsett om du vill lära dig vissa språk eller letar efter innebörden av ett specifikt ord, kan den här appen lösa alla dina problem när det gäller ord eller vissa språk. För närvarande erbjuder denna applikation dig en chans att lära dig mer än tio språk.

Ladda ner Erudite Dictionary, Translator och Widget

IQBoxy - kvitton och räkningar Tracker, kostnad rapporter

Med ökningen av inkomsterna ökar också kostnaderna. Ibland kan det vara ganska svårt att kontrollera dina utgifter. Du kan dock övervaka dem och sedan bygga en karta för att öka dina besparingar. IQBoxy kan hjälpa dig att hålla koll på dina månatliga utgifter som dagligvaruhandel, månatliga betalningar, räkningar etc.

Ladda ner IQBoxy

Newstab - Vacker NewsReader

Newstab-applikationen kan vara ett bättre alternativ när det gäller att ta emot nyhetsflöden. Du kan välja grupp, intresse och andra preferenser från övriga kategorier som denna applikation kommer att erbjuda dig. Du kan också lägga till dina mycket älskade webbplatser, annars kommer applikationen att få webbplatser och nyheter på grundval av dina intressen.

Ladda ner Newstab

Shazam

Shazam-applikationen är typ av en allroundmusikapplikation. Det erbjuder alla saker under ett tak. Du kan enkelt komma åt de låtar som du älskar att lyssna på, när som helst och var som helst. Är du inte säker på vilken låt som spelas på radion? Slå på Shazam så får du svaret inom några sekunder. Dessutom behöver du inte ladda ner låtar från olika webbplatser eller plattformar.

Ladda ner Shazam

Opera webbläsare - nyheter & sökning

Opera är en webbläsare som du kan använda istället för standardwebbläsaren på din Not-telefon. Detta kommer inte bara att hjälpa dig att komma åt dina efterfrågade webbsidor, det kommer också att erbjuda dig många ytterligare funktioner som datasparande, tidsbesparing, videokomprimering och nyhetsflöden etc. Det kommer med ett smidigt utseende, vilket hjälper till att läsa webbplatsinnehåll tillsammans med zoomfunktionen för förbättrad tydlighet.

Ladda ner Opera-webbläsaren

Flipboard - Nyheter för alla ämnen

Om du älskar att följa ett visst ämne eller älskar att följa nyheterna om dina favoritkändisar eller om du är intresserad av någon annan historia eller nyheter från hela världen kan du prova Flipboard-applikationen för din anteckning 8. Var du än är intresserad lögner, Flipboard kan samla nyheter eller berättelser du vill ha, kopplat till ditt favoritämne och få det på ett enda ställe.

Ladda ner Flipboard

Medan ovannämnda appar bara är några populära för Galaxy Note 8, finns det miljontals appar där ute att välja mellan som du kan installera på din smartphone.

Läs också - Hur man installerar, uppdaterar och tar bort appar på Galaxy Note 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found