Guider

De bästa bästa spårningsapparna för barn

Det är omöjligt att fastställa föräldrarnas oro för sina barn. De låter kanske alltför prickiga men någonstans förstår vi alla vilken hårdhet som omger oss. Det finns läskiga händelser och fruktansvärda historier som händer med barnen runt och vi är snarare säkra än ledsna. Om vi ​​kunde skulle vi definitivt hålla våra barn bredvid oss ​​och aldrig lämna dem ensamma. Tyvärr är det inte möjligt och det finns dagar du måste se dem åka till platser självständigt. Men även om vi inte kan vara fysiskt närvarande hela tiden kan vi definitivt övervaka deras plats. Det kan finnas tillfällen då dina tonåriga barn vill kontakta dig i nödsituationer eller helt enkelt vill se var deras föräldrar är.Det finns olika omständigheter som kan kräva att du är i kontakt eller vet var du är och det är då spårningsappar är till nytta.

Smartphones är inte bara för att ringa samtal; de är mycket användbara och kan hjälpa oss i många situationer. Det finns appar som hjälper dig att hålla kontakten med din familj. Låt oss dra nytta av vilken teknik som kan ge oss för att övervaka säkerheten för våra barn. Här är en lista över bästa barnspårningsappar.

Läs också - Bästa bästa gratis Windows Store-spel

Lista över de bästa bästa spårningsapparna för barn

ZoeMob Family Locator:

ZoeMob låter en familj alltid vara ansluten. Mammor, pappor och barn kan hitta varandra i handflatan. När appen har laddats ner kommer den att berätta var dina familjemedlemmar befinner sig på en karta. Dessutom kan du också hantera händelser som är kopplade till dina barn. Du kan också chatta med din familj eftersom ZoeMob har sin egen budbärare. Det finns en panik-knapp som kan användas i nödsituationer. ZoeMob kan laddas ner för både Android- och iPhone-användare.

Ladda ner ZoeMob för Android

Ladda ner ZoeMob för iOS

Familjespårare:

Det här är en av de mest hjälpsamma spårningsapparna för barn som låter dig hålla koll på dina familjemedlemmar. Den skickar uppdateringar utan att några åtgärder vidtas av användaren, oavsett om programmet körs eller inte. Du kan skicka en Stealth Ping som hjälper till att uppdatera platsen för fjärrenheten utan att personen vet om det. Familjespåraren fortsätter att spåra och skicka information även om den startas om. Telefonen kan spåras via webben och ett ljud kan tvingas även om telefonen är i tyst läge. Det fungerar i alla delar av världen och textning är helt gratis även om du skickar text från utländska destinationer. Allt som behöver göras är att installera Family Tracker på telefonen till den person du vill spåra och använda appen eller en webbläsare för att kontrollera var de befinner sig.

Ladda ner Family Tracker för Android

Ladda ner Family Tracker för iOS

För mina barn – Fotspår:

Denna app är skapad speciellt för föräldrar som är oroliga för sitt barns säkerhet. Föräldrar kan se var deras barn har varit. Du kan dela din plats med vänner och familj privat och automatiskt. Allt som krävs är att du bär telefonen med dig. Fotavtryck har ett mycket enkelt och tydligt gränssnitt och delar platsuppdateringarna automatiskt, det behövs inga manuella funktioner för delningen. Du kan ställa in Geofences. En Geofence är ett virtuellt staket eller gräns som när du korsas får du ett meddelande. Du kan till exempel skapa en Geofence när ditt barn når pianoklassen - när han / hon passerar gränsen får du en uppdatering. Det finns rörelsesensorer som kan aktiveras när dina barn är på språng. Föräldrakontroll delar platser hela tiden utan att inaktiveras.Det finns också hastighetsaviseringar och föräldrarna får en varning varje gång barnen passerar en viss hastighetsgräns. Detta är en mäktig spårningsapp och är ganska praktisk som varje familj borde ha. Den är tillgänglig för iPhone-användare.

Ladda ner för mina barn – Fotspår för iOS

 

Family Locator - Life 360:

Detta är en av de bästa spårningsapparna för barn i listan. Den använder GPS för att hitta din familj eller vänner och skickar automatiska rapporter om var de befinner sig. Alla som behöver anslutas ska ha appen installerad på sina telefoner. Du kan skapa Geofences med detta och få ett meddelande när de kommer till sin destination. Det skickar också snabbmeddelanden och meddelar också om det inträffar en bilkrasch. Supportagenterna får ett meddelande när det sker en olycka som ringer tillbaka för att kontrollera hur personen är och till och med skickar över räddningstjänsten till platsen för olyckan. Efter registrering i appen visas alla medlemmar på kartan som distinkta ikoner som sedan kan övervakas. Detta är en fantastisk spårningsenhet och är tillgänglig för både Android- och iPhone-användare.

Ladda ner Family Locator - Life 360 ​​för Android

Ladda ner Family Locator - Life 360 ​​för iOS

MamaBear Family Safety:

Med MamaBear runt dig har ditt barn ett större självständighetsområde. Föräldrar kan hålla ett fullständigt spår av sina barns plats. Inte bara plats du kan också hålla koll på ditt barns sociala medieaktivitet när du får information om Facebook, Twitter, Instagram, YouTube och Tumblr. Du kan ställa in för att få automatiska meddelanden när ditt barn anländer och lämnar skolan eller lekplatsen etc. så att du inte behöver be dem att skicka meddelanden till dig varje gång de når. Förutom att bara känna till hastigheten på deras körning kan du också veta om de kör eller bara är passagerare. Barnen kan uppdatera sina föräldrar med klotter, bilder eller uttryckssymboler. Med One-Touch Panic Button kan du skicka ett nödmeddelande till föräldrarna, föräldrarna varnas. Appen är ganska intressant och du kan ändra den med personliga bakgrundsbilder för att få den att se spännande ut.MamaBear-appen är tillgänglig för Android- och iPhone-användare.

Ladda ner MamaBear Family Safety för Android

Ladda ner MamaBear Family Safety för iOS

Familjekrets - Föräldrakontroll och barnspårare:

Ännu en hjälpsam app för spårning av barn i listan som har många funktioner som hjälper dig att hålla kontakten med din familj. Du kan övervaka bilderna som dina tonåringar delar så att du vet att det inte finns något olämpligt som delas. Family Orbit låter dig också hålla koll på mobildataanvändningen för varje familjemedlem så att du kan vidta restriktiva åtgärder. Föräldrar har också tillgång till kontaktlistan för sina barn så att de vet vem deras barn är i kontakt med. Du har möjlighet att skicka SOS-varningar för att informera familjemedlemmar om du är i trubbel. Appen ger dig sinnesfrid när du har var dina familjemedlemmar befinner sig på din handflata. Appen kan användas av Android- och iPhone-användare.

Hämta Family Orbit - Parental Control & Child Tracker för Android

Ladda ner Family Orbit - Parental Control & Child Tracker för iOS

Familj GPS Tracker Min familj:

En mångsidig familjeapp med flerfunktionsfunktioner som hjälper dig att hålla kontakten med din familj. Apputvecklarna garanterar att användarnas och deras barns data inte delas och endast är begränsade till telefonerna. När du har aktiverat barnläget på ditt barns telefon kommer de inte att kunna stänga av det eller ändra några inställningar i appen. En av de bästa funktionerna som denna app erbjuder är att du skulle kunna lyssna på vad som händer runt ditt barn och också kan tala för att ge instruktioner från högtalaren. En tvingad video och ögonblicksbild kan göras från ditt barns telefon. Appen kan lagra rörelseshistorik i upp till 3 år. Det finns ett alternativ med Geofence för att bekräfta att ditt barn har nått och lämnat destinationen.

Hämta Family GPS Tracker My Family för Android

Det här är de bästa bästa spårningsapparna för barn som hjälper dig att skydda dina barn.

Läs också - Top Bästa Wi-Fi Hotspot Finders

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found