Guider

Topp 3 bästa batterisparande appar Android - Fixa långsam laddning

Vi har alla problem med långsam laddning och slumpmässiga batteriladdningar på vår Samsung-galax. Detta händer med alla Android-modeller och användare letar efter några enkla och effektiva sätt att spara mer batteritid och förlänga användningen av batteriet. Det finns få appar som enkelt och smidigt kan öka batteriets livslängd och det är precis vad vi ska prata om - de bästa batterisparande apparna för Android.

Topp 10 bästa batterisparande appar Android

Batteritid

Batteritid från Liquidium presenterar enkelheten i en app som hjälper dig med allt som har med batteriets livslängd att göra. Den här appen fokuserar på två saker, att ”förlänga” och ”optimera” batteriets livslängd. Liquidium gör dessa två saker till ett enkelt förfarande, med en kranlösning. När du öppnar den här appen ser du bara en huvudsideslösning med en enkel och intuitiv design. För det första använder inte batteritid för många ornament och ikoner, och det som användaren behöver veta görs perfekt: din batteriets livslängdsberäkning.

 Batteridoktor

play.google.com

Namnet säger allt. Läkaren i levande färger. Jag kommer ihåg första gången jag använde den här appen, jag blev chockad över att se att min telefon upprätthöll ytterligare två dagar utan laddning. Ja, jag optimerade min Samsung Galaxy S3 genom att använda den automatiska batterisparfunktionen som söker efter vad som tappar mitt batteri intensivt och på kort tid bevarade det 45% mer batteritid.

Jag har mycket positiv feedback för den här appen. Om du vill att den här appen ska använda sin funktion till fullo bör du överväga att installera den här applikationen också: Clean Master

Varför använda batteriläkare? och varför är det den bästa batterisparande appen för Android?

Okej, jag kommer inte att diskutera det är 50.000.000 installationer, vi vet alla varför det är så högt.

Inaktivera meningslösa appar som tömmer ditt batteri!

 • Job Killer dödar uppgifter med ett klick på!
 • Döda appar när skärmen är avstängd!
 • Rätt batteriets återstående tid!
 • Rätt laddning återstående tid!
 • Schemalägg energisparlägen för arbete / klass / sömn och extra!
 • Distinkt trestegsladdningssystem!
 • Wifi / Information / Bluetooth växla!
 • Hantering av ljusstyrka!
 • CPU-administration (för rotade telefoner)!
 • Batteritemperatur! - Laddningsidéer!
 • 15 språk stöds! - Enkelt enkelt att använda gränssnitt!

DU Battery Saver and Widget

www.androidpit.com

En annan fantastisk batterisparande app för Android-telefonen är DU-batterisparare och widget. Detta är också en gratis batteribesparingsapp som levereras med en widget för att maximera mer än 50% av ditt batteri. Det bästa med den här appen är att göra vad den säger och har lite eller inga resurser på systemet. Det fungerar självständigt. Smarta pre-batterifunktionerna kan optimera ditt batteri i realtid och i bakgrundsläge.

Min näst bästa Android-batterisparande app. Det finns på många webbplatser för sina fristående funktioner som ger dig chansen att förlänga mer batteritid och identifiera vilken app som svänger ditt system. Skillnaden med den här appen är att den maximerar batteriets spännvidd utan att de flesta av dina tjänster och bakgrundskörande appar inaktiveras. Den använder en smart teknik och en optimeringsteknik med ett klick som förlänger batteriets livslängd på mer än 50%.

Gröna

Bildkälla - lifehacker.com

Greenify är en fantastisk app för att förlänga batteriets livslängd på din Android Smartphone smart. Det här är inte ett appdödande program, utan det följer begreppet viloläge som snarare än att helt stoppa alla oanvända appar automatiserar viloläge. När det finns ett behov av att väcka den sovande appen använder telefonen mycket mindre batteri än att starta en stoppad app.

Det finns ett alternativ att välja appen som ska ta en tupplur medan varje dag använder appar som larm eller meddelandeapp kan uteslutas från den funktionen. Om du använder Android 6.0 finns det något du kan njuta av, till exempel en aggressiv funktion som skickar appen till viloläge på bara några minuter när du slutat använda den medan den grunda viloläge-funktionen stänger av alla bakgrundsfunktioner utan att stoppa dem helt.

JuiceDefender

Bildkälla -play.google.com

Packad med ett intuitivt gränssnitt är detta en annan bästa energibesparingsapp för Android för att hantera strömmen enligt dina önskemål. De mest kraftfulla funktionerna som Wi-Fi, 3G och 4G-anslutning, mobildata etc. hanteras automatiskt och transparent av JuiceDefender för att sätta tillbaka saften till enheten. Appen är helt anpassningsbar, bara konfigurera den en gång enligt dina behov och den körs på egen hand för att förlänga batteriets livslängd på din Android Smartphone.

Android Booster

Bildkälla -digital.guide

Inte bara ström, snarare om du vill förbättra den totala prestandan för din telefon, överväg att installera Android Booster som är utrustad med en aktivitetsdödare, apphanterare, filorganisator och nätverkshanterare. Gränssnittet är mycket enkelt att kontrollera som låter dig bestämma hur allt ska fungera på backend. Android booster förbättrar telefonens hastighet märkbart medan den också återvinner telefonens minne samtidigt förutom att spara stort batteri.

Batteri-batterisparläge 

Bildkälla - play.google.com

Den här batterisparlappen förlänger smart batterilivslängden på din Android-enhet genom att hantera mobildata. Fördelen är inte bara ström utan mobildata används också effektivt när den här appen är installerad på din enhet. Den här appen stänger av mobildataanslutningen när du inte använder den aktivt, vilket minskar både batteridräneringen och mobildataanvändningen.

Men den här appen slår också på mobildataanslutningen regelbundet för att hålla bakgrundsdata synkroniserade. Gränssnittet är enkelt och ger problemfria operationer.

Grön batterisparare & Manager

Bildkälla - www.cnet.com

Den här kostnadsfria appen stänger automatiskt av de mest strömavtappande funktionerna som Wi-Fi, mobildata och Bluetooth när de inte används. Även du kan också göra ändringar i inställningarna för synkronisering av appar som e-post, musik, foton, böcker och mer så att din telefon inte försöker synkronisera till dessa konton kontinuerligt vilket äter mycket batteri. Denna app var tidigare känd som Battery Aid. Den kostnadsfria versionen erbjuder genvägar för funktioner som skärmens ljusstyrka, inställningar för bildocka och timeout för skärmen.

Premiumversion finns också som är fri från annonsen och låter dig låsa upp många fler funktioner.

Batteriförsvarare

Bildkälla - www.verizonwireless.com

Batteriförsvarare är laddad med olika användbara funktioner för att förlänga batteriets livslängd på din Android-telefon och en av de mest användbara är tyst sömn. Informera appen när du sover och den stänger av Wi-Fi-anslutning och annan nätverksanslutning när batteriet är för lågt.

 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found