Guider

De bästa bästa Chromebook-apparna

Chromebook är en mycket prisvärd bärbar dator som drivs av operativsystemet Google Chrome. Designen är minimal och ger ett bra utseende. Så om du nyligen har köpt en Chromebook och undrar hur du får ut det bästa av det, leta inte längre eftersom vi har listat de bästa Chromebook-apparna som du kan använda för att göra saker enklare och roligare. Alla appar som nämns här hjälper dig att utföra din uppgift smidigt.

Se även: Hur man uppdaterar en Chromebook

De 10 bästa bästa Chromebook-apparna

Skype

Detta är definitivt en av de bästa apparna för Chromebook att nämna i vår lista. Även om butiken med appar är fylld med många alternativ men om du vill njuta av standardkvaliteten kan Skype betraktas som det bästa valet. Detta kräver inget, bara ladda ner appen, skapa ett konto och börja chatta. Appen tillåter textchatt, videosamtal, telefonsamtal etc.

Ladda ner Skype

Google Drive

Eftersom Chromebook inte stöds av någon hårddisklagring är Google Drive nästan en måste-app för Chromebooks. Även om du kan leta efter andra molnbaserade lagringssystem är Google Drive super enkelt och kräver bara ditt Google-ID. Du kan enkelt spara filerna på Google Drive varefter åtkomst och delning av filerna från den enheten kan göras problemfri. Google Drive innehåller en sökmotor så att den sparade filen enkelt kan lokaliseras från den sökmotorn.

Ladda ner Google Drive

Polarr

Om du letar efter en bra fotoredigerare kan Polarr vara det bästa valet. Den här appen är definitivt en av de bästa Chromebook-apparna som låter dig redigera bilderna på ett fantastiskt sätt att dela på de sociala nätverkssajterna. Den här appen är väldigt lätt och har rikt så att användare kan göra vad som helst med sina bilder genom den här appen. Polarr kräver ingen nätverksanslutning och kan göra RAW-bilderna till en utmärkt bild. Så fortsätt med den här appen på din Chromebook för att få en fantastisk upplevelse.

Ladda ner Polarr

VLC för Chrome OS

En mediaspelarapp måste finnas på vilken dator som helst. VLC har gjort sin närvaro överallt och Chromebook är inget undantag från det. Kallas som 'VLC för Chrome OS' är mediaspelaren som du kan installera på din Chromebook för att njuta av allt slags mediainnehåll. Denna app låter dig njuta av allt utan att behöva någon annan extra programvara för att konvertera den filen till en rätt fil.

Ladda ner VLC för Chrome OS

Office Online

Är du Microsoft Office-användare? Om ja, så är det här Office Online en bra app att få. Det låter dig komma åt alla verktyg medan funktionsrika funktioner är fantastiskt att få allt ditt arbete gjort. Med ditt Microsoft-konto kan du skapa, redigera och visa filerna i Word, Excel och PowerPoint medan du igen kan synkronisera dem med OneDrive för att njuta av andra faciliteter. En annan stor del är att samma abonnemang kan användas för en annan plattform så som Windows eller Mac. Så det här är verkligen en bra app för din Chromebook.

Ladda ner Office Online

Evernote

En annan bra app för din Chromebook som du kan behöva skapa en anteckningsbok för att organisera de tillgodosatta sakerna medan den också låter dig skapa en anteckning och klippa webbsidan. Gränssnittet för denna app är för enkelt som inte kräver någon hjälp från andra utan du kan lösa allt på egen hand. Processen att använda den här appen är mycket lik den i Windows-versionen. Så om du har använt appen i Windows tidigare blir det ännu enklare.

Ladda ner Evernote

Youtube

Detta är en annan fantastisk Chromebook-app som är ett måste på allas bärbara dator eller PC. YouTube är den mest populära videodelningsappen som låter dig strömma innehåll av hög kvalitet utan problem. Så, gå för att installera den här appen på din Chromebook och njut av alla typer av videor.

 Ladda ner YouTube

Spotify

En annan fantastisk app för Chromebook och den är speciellt utformad för musikälskare. Du får skapa en spellista medan du lyssnar på alla låtar och band. Varför inte sträcka händerna mot den här appen för Chromebook och få den mest fantastiska musikupplevelsen?

Ladda ner Spotify

Facebook Messenger

Facebook Messenger är en mycket användbar app för kommunikation. Detta är en produkt av Facebook, så se till att ha den här appen för att njuta av kommunikation eftersom kontinuerlig förbättring är vad den här appen ger med sig. Den här appen finns gratis i Chrome webbutik så att du enkelt kan få den på din Chromebook för att kommunicera med dina familjemedlemmar och vänner.

Ladda ner Facebook Messenger

Nimbus

Innebär ditt jobb att ta skärmdumpar av Chromebook mycket ofta? Om så är fallet är Nimbus rätt lösning för dig. Oavsett om det är en fullständig skärmdump eller skärmdump av ett visst område, den här appen hjälper dig i allt. Inte bara fånga skärmdumpen utan du kommer också att kunna skapa och redigera screencast-videor också med den här appen. Och dessutom kan alla dessa göras utan kostnad.

Ladda ner Nimbus

Så det här är de tio bästa Chromebook-apparna som du kan ladda ner på din Chromebook för att konvertera den till en mer användbar. De flesta appar som nämns här är gratis!

Se även: 6 skäl till varför Chromebooks är bra för studenter

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found