Guider

Bästa FaceTime-alternativ för Android

Om du har använt en iPhone och bestämt dig för att byta till Android, eller om några människor nära dig använder en iPhone eller någon annan iOS-enhet (vilket nästan säkert är fallet), vet du vad som är FaceTime. Om du inte känner till det, låt oss förklara vad det är först - Facetime är en videochattapplikation som lanserades av Apple för några år sedan som gör det möjligt för användare att ansluta och kommunicera med lätthet.

Det är en fantastisk app som ofta används, men den fungerar bara på iOS-enheter, så om du letar efter FaceTime för Android kommer du inte att kunna få samma app. Om du använder en av IOS-enheterna och din vän använder Android betyder det att du inte kommer att kunna använda FaceTime för att kommunicera med varandra. Det finns dock så många bra alternativ som du kan ladda ner och använda på din Android-enhet. Valet är stort, och här kommer vi att dela några av de bästa FaceTime-alternativen som kan användas på alla plattformar, så att du kan ladda ner ett av videochattapplikationerna nedan och ringa gratis videosamtal. En mycket viktig sak till - oavsett vilken app du väljer att ladda ner, kan du räkna med röst- och videosamtal av hög kvalitet.

Se även: Fyra bästa låsskärmar för din Android-telefon

Bästa FaceTime-alternativ

Låt oss se några av de bästa videochattapplikationerna.

Google Hangouts

www.androidpolice.com

Ett av de bästa Facetime-appalternativen är Google Hangouts som du förmodligen redan har på din Android-enhet eftersom det vanligtvis är en av de förinstallerade applikationerna. Den är också tillgänglig för iOS-användare. Låt oss se vad Hangouts kan användas till: du kan använda det för SMS och MMS, men du kan också ringa ljud- och videosamtal. När det gäller videosamtal finns det en fantastisk funktion: du kan ha ett videosamtal en mot en, men du kan också kommunicera med gruppen. Ganska coolt, eller hur? Vad behöver du för att kunna använda detta FaceTime-alternativ? Naturligtvis behöver du en app, och du och personen du vill prata med behöver ett Google-konto, och det är ganska mycket det. Om du inte har Hangouts installerad på din enhet, gå till Play Store, ladda ner den och njut av videochatt.

Ladda ner Google Hangouts

Facebook Messenger

www.youtube.com

Det är svårt att hitta en person som inte har en Facebook-profil. Facebook-appen och Facebook Messenger-appen används båda i stor utsträckning. Om du har letat efter ett FaceTime-alternativ och om du har Facebook Messenger installerat kan du enkelt ringa videosamtal. Facebook lanserade gratis videosamtal för några månader sedan, så om du vill chatta med dina vänner eller familj och ha en konversation ansikte mot ansikte, installera den här appen. Den är tillgänglig för Android och för iOS också. Detta är ett utmärkt alternativ för alla som vill ha en ersättning för FaceTime-appen.

 Ladda ner Facebook Messenger

Skype

play.google.com

En annan superpopulär app som används för videosamtal är Skype, och det är också ett fantastiskt Facetime-alternativ. Först var Skype tillgängligt för skrivbord endast, och det är ett program som många av oss använder i mer än ett decennium. Men när smartphone-revolutionen startade skapades appen också, och den är tillgänglig för plattformarna inklusive Windows Phone, Android och iOS. Du kan utbyta meddelanden med dina vänner, men du kan också ringa ljud- och videosamtal. För att bara nämna, gruppvideosamtal är en av funktionerna. Om du inte använde Skype tidigare och inte har ett konto kan du skapa ett på några minuter. Skype erbjuder samma som FaceTime gör, så du kommer inte ångra att du installerar den här applikationen.

Ladda ner Skype

Tango

www.geek.com

En annan bra app som kommer att spara de minuter som ingår i operatörens röstplan är Tango, och den liknar mycket FaceTime, varför vi bestämde oss för att nämna det här. Du kan ringa gratis ljud- och videosamtal och chatta med dina vänner och familj när du vill. Du kan också skicka textmeddelanden och dela foton och videor med dina nära och kära. Dessutom tillåter Tango användarna att anpassa sina meddelanden eftersom de kan lägga till emoji och klistermärken. Det är inte allt. Om du vill träffa nya vänner kan du upptäcka många nya ansikten genom att svepa genom profilkorten. Om du ser att du och den andra personen du hittade har något gemensamt kan du enkelt starta konversationen. Fantastisk! Du kan också spela spel med dina vänner. Med allt sagt, antar vi att du inte är förvånad över varför vi tycker att Tango är en riktigt bra app,lika bra som FaceTime.

Ladda ner Tango

ooVoo

play.google.com

Som vi nämnde finns det ingen FaceTime för Android, men det finns så många andra alternativ, och ooVoo är en av dem. Det här är en annan gratis app som du kan ladda ner i Play Store. Den levereras med ett brett utbud av funktioner som gör att du kan ringa högkvalitativa ljud- och videosamtal och naturligtvis gratis eftersom det fungerar på en dataplan, men det fungerar också på Wi-Fi-nätverk. Du kan skicka textmeddelanden till dina vänner och familj, dela en video och kommunicera via röst- eller videosamtal, och gruppchattar och gruppsamtal är också ett alternativ. Ljudkvaliteten under samtal är exceptionell. Den här fantastiska appen finns på mer än 300 Android-enheter, telefoner och surfplattor. Ja, vi vet, ooVoo är inte FaceTime-appen, men vi kan försäkra dig om att det är ganska fantastiskt. Gå till Google Play Store, ladda ner och installera den här appen,och du kommer att se hur bra det faktiskt är. Vi är ganska säkra på att du verkligen kommer att gilla den här!

Ladda ner ooVoo

Vi har delat några av de bästa FaceTime-alternativen med dig. Du kan ladda ner och prova dem alla om du vill, och välja den du gillar mest, gå bara till Play Store. De är enkla och lätta att använda, och designen av varje app är också ganska fantastisk. Viktigast av allt, oavsett vilken app du väljer, får du exakt samma alternativ som FaceTime erbjuder sina användare.

För närvarande är FaceTime för Android inte tillgängligt, men appar som Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, Tango och ooVoo är bland de bästa apparna som används för röst- och videosamtal, med många ytterligare funktioner. De har alla en sak gemensamt - dessa applikationer är lika bra som FaceTime, om inte bättre. Kul och tillfredsställelse garanteras!

Se även: Topp 5 sms-appar för Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found